Ο κύβος ερίφθη !


      Δημοκρατική παράταξη είναι το όνομα του νέου υπό ίδρυση κόμματος που κυοφορείται από τους αποβληθέντες από το ΔΗΚΟ.
      Εντός των ημερών αναμένεται να κατατεθεί σχετική αίτηση για εγγραφή στο υπουργείο εσωτερικών ενώ στο παρόν στάδιο ολοκληρώνεται η εκστρατεία συλλογής των τριακοσίων υπογραφών που απαιτούνται για την εγγραφή νέου κόμματος.
      Ο κύβος φαίνεται να ερίφθη μετά την προχθεσινή συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ κατά την οποία ο πρόεδρος του Νικόλας Παπαδόπουλος απέρριψε κάθε πρόταση να ξανανοίξει το θέμα των πρόσφατων διαγραφών στελεχών του κόμματος.
      Ο κύριος Παπαδόπουλος δεν αποδέχθηκε να συζητήσει το ενδεχόμενο επανεξέτασης των περιπτώσεων των αποβληθέντων και να συζητήσει το θέμα στο συνέδριο του Ιουνίου.
      Επιθυμεί όπως όλα δείχνουν να πάει με «καθαρό μητρώο» στο συνέδριο χωρίς το βάρος των αποβληθέντων τους οποίους θεωρεί παρελθόν από το κόμμα.
      Την ίδια στιγμή ο Μάριος Καρογιάν προχωρεί αργά μεν, αλλά εξαντλώντας όλα τα «νόμιμα μέσα» για να μην μπορεί κάποιος εκ των υστέρων να τον επικρίνει για δημιουργία διασπαστικής φράξιας μέσα στο Κόμμα. Οπότε το βέβαιο είναι ότι εντός του μήνα και πριν από τη διεξαγωγή του εκλογικού συνεδρίου στο επίσημο ΔΗΚΟ αρχές Απριλίου, να ακούσουμε για το νέο κόμμα στον χώρο του κέντρου από παλιά και ιστορικά στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΆΡΙΣΤΟΥΣ !

ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΚΟ

Εμπρός για νέες κατακτήσεις!!!