ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΆΡΙΣΤΟΥΣ !



       Συνεχίζονται στο κυβερνητικό στρατόπεδο οι ζυμώσεις για το νέο υπουργικό συμβούλιο του Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος ζήτησε πίστωση χρόνου για την ανακοίνωση των εκλεκτών του, καθώς δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη τις διαβουλεύσεις.
       Βέβαια ο πρόεδρος είναι έντονα δυσαρεστημένος από τον Χάρη Γεωργιάδη ο οποίος πείσμωσε και θέλει το υπουργείο εξωτερικών, για το οποίο όμως ο κύριος Αναστασιάδης θέλει να διορίσει τον Νίκο Χριστοδουλίδη.
       Ο Χάρης λέει ότι του το έταξε εδώ και μήνες το υπουργείο εξωτερικών, ο πρόεδρος του απαντά να τελειώσεις με την οικονομία αφού πηγαίνεις καλά (στις ράχες ποιών δεν μας λένε βέβαια).  Ο ίδιος ο Χάρης Γεωργιάδης δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του δημόσια γεγονός που ερμηνεύεται από κάποιους ότι ενδεχομένως να βάλει νερό στο κρασί του.
       Από την άλλη ο Αβέρωφ Νεοφύτου νιώθει την καρέκλα του να τρίζει στην προεδρία του ΔΗΣΥ αφού ο Χάρης Γεωργιάδης απείλησε ότι θα διεκδικήσει την αρχηγία του Συναγερμού στο επικείμενο συνέδριο αν δεν του δώσουν το υπουργείο εξωτερικών. 
       Οπότε μάλλον έχει δίκιο ο πρόεδρος που ζητά πίστωση χρόνου ως την άλλη βδομάδα. Με βάση τους σχεδιασμούς του προέδρου υπουργός εξωτερικών θα διοριστεί ο Νίκος Χριστοδουλίδης και στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου ο Πρόδρομος Προδρόμου.  Ωστόσο ο κύριος Προδρόμου δεν αποκλείεται να πάρει βουλευτική έδρα στην περίπτωση που δοθεί το υπουργείο υγείας στον Νίκο Νουρή. 
       Βέβαια για το ίδιο υπουργείο φαίνεται να γίνονται σκέψεις και για τον βουλευτή Αδάμο Αδάμου, κάτι όμως που αποκλείει κατηγορηματικά το ΑΚΕΛ, το οποίο είναι το κύριο κόμμα της αντιπολίτευσης και τονίζει ότι δεν θα πάρει μέρος σε μια κυβέρνηση που κατηγορεί.
       Είναι και ο υπουργός δικαιοσύνης που θέλει διακαώς το πόστο του γενικού εισαγγελέα. Όμως ο Ιωνάς πρέπει να κάνει υπομονή.
       Όλα παίζονται λοιπόν και μιας και έχουμε καρναβάλια μάλλον όλα επιτρέπονται για να βολευθούν όλοι!

Σχόλια

  1. Προφητικά λόγια Βικτωρα αν και φάνταζε σκληρή αντιπολίτευση το άρθρο σου κατέληξε σε απεικονιση της ψυχρής πραγματικότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΚΟ

Εμπρός για νέες κατακτήσεις!!!