ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΚΟ

Image result for δηκο καρογιαν παπαδοπουλος               Τα πάνω κάτω έφερε στο ΔΗΚΟ η επόμενη μέρα των εκλογών.  Ο Νικόλας Παπαδόπουλος και οι συνοδοιπόροι του αντί να επιχειρήσουν να εξετάσουν τους λόγους της αποτυχίας του να περάσει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, άρχισαν τις καρατομήσεις ιστορικών στελεχών του ΔΗΚΟ.
               Χθες , Δευτέρα το πειθαρχικό συμβούλιο του ΔΗΚΟ πήρε απόφαση για διαγραφή 5 μελών του Εκτελεστικού Γραφείου και 7 μελών της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ έπεται και συνέχεια.
               Τα αποβληθέντα στελέχη του ΔΗΚΟ κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και για πολιτική εξόντωση τους ενόψει του εκλογικού συνεδρίου που θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο.              
               Μήπως έχουν δίκιο; Έτσι άραγε διασφαλίζεται η συνοχή ενός κόμματος; Αποφασίζει η γραμματεία και όχι η Κεντρική Επιτροπή για τον αποκεφαλισμό ιστορικών στελεχών; Είναι αυτό δημοκρατία;
               Με ενδιαφέρον αναμένονται βέβαια και οι κινήσεις των αποβληθέντων και των υποστηρικτών τους. Πολλά λέγονται και κυοφορούνται για το ότι ο αποβληθείς τέως πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Κάρογιαν θα προχωρήσει στη δημιουργία νέου κομματικού σχηματισμού. Εκτός βέβαια και αν υπουργοποιηθεί στη νέα κυβέρνηση Αναστασιάδη. Πάμε βλέπετε για νέα κυβέρνηση Αρίστων !! Και ποιος μας σώζει!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΆΡΙΣΤΟΥΣ !

Εμπρός για νέες κατακτήσεις!!!